Suntem aici să îți oferim o ofertă pentru pret panouri fotovoltaice cu montaj in localitatea Cueni, judetul Valcea.

Mai jos, vei găsi o listă de prețuri în funcție de producția anuală de care ai nevoie și 2 prețuri la primele pachete. Preț pentru panouri fotovoltaice monofazate și panouri fotovoltaice trifazate.

Montajul panourilor fotovoltaice in Cueni, judetul Valcea

Echipa noastră se poate deplasa în localitatea dvs. pentru a face montajul, în cele mai multe localități din România deplasarea este gratuită, însă pentru a știi sigur acest lucru, vă rugăm să ne contactați.

Montajul durează în general o zi lucrătoare.

Contactează-ne telefonic pentru a afla când se poate efectua un montaj de panouri fotovoltaice în Cueni.

Dosar de prosumator inclus în preț

Compania noastra, SMART ELECTRICAL SOLUTIONS SRL este autorizata ANRE pentru montarea panourilor fotovoltaice si pentru a realiza documentația si a depune pentru ca dvs. sa aveti calitatea de prosumator.

“Conform legii nr. 220/2008, prosumatorul este clientul final care detine instalatii de producere a energiei electrice, inclusiv in cogenerare, cu o putere mai mica de 27kW, a carui activitate specifica nu este producerea energiei electrice si care consuma, stocheaza sau vinde energie electrica din surse regenerabile produsa in cladirea lui, inclusiv un bloc de apartamente, o zona rezidentiala, un amplasament de servicii partajat, comercial sau industrial sau in acelasi sistem de distributie inchis.”

Mai mult decât sigur, știi ce sunt panourile fotovoltaice. Știi că acestea captează lumina de la soare și o transformă în energie electrică. Însă înainte de a-ți spune încă o dată că aceste panouri fotovoltaice sunt o soluție pentru un viitor mai bun, vrem să te întrebăm cam ce sume atinge factura la energie electrică?

Nici nu vrei să te gândești, nu-i așa? Și facturile ating sume și mai mari acolo unde familia are un număr mare de membri. Acolo unde locuința este mare, iar tehnologiile zilnice folosite multiple. Poate ești chiar tu una dintre persoanele care se regăsesc în această descriere.

Lucrurile stau exact cum am amintit anterior? Atunci, cu dragă inimă, îți recomandăm să iei în calcul panourile fotovoltaice. Să le ai nu este chiar atât de ieftin. Odată instalate, însă, vei simți o ușurare și o eliberare. Nu va mai trebui să plătești sume exorbitante pentru energia electrică consumată. Factura se va reduce considerabil. Se poate observa o reducere a acesteia în unele cazuri chiar și cu 90%.

Doar când vei vedea cu ochii tăi vei înțelege de ce tot mai mulți economisesc bani pentru a-i investi în panouri fotovoltaice. Presupune un sacrificiu financiar, dar și roadele culese de pe urma instalării acestora sunt îmbucurătoare.